Online Basiscursus Projectmatig Creëren

Start weer op
28 maart 2022
Aantal dagen
3
Kosten
€ 1.495,- exclusief 21% BTW

Het goed managen van een project is een kunst op zich. Met de online Basiscursus Projectmatig Creëren ervaar je dat structuur, samenwerking, oog voor de omgeving en persoonlijk leiderschap de basis zijn voor een succesvol project.

De online Basiscursus Projectmatig Creëren reikt je de meest belangrijke instrumenten aan die van belang zijn om tot een succesvol project te kunnen komen. De technische kant van projectmanagement wordt uitgebreid behandeld. Daarnaast krijgen de aspecten die van invloed zijn op het creëren van betrokkenheid en een goede samenwerking evenals persoonlijk leiderschap de nodige aandacht. De cursus is sterk praktijkgericht. Je leert de theorie direct toe te passen op je eigen werk. Het aantal deelnemers is beperkt zodat persoonlijk aandacht gewaarborgd is.

"Wat een geweldige cursus is dit. Inhoudelijk interessant, leerzaam, inspirerend, leuk en praktisch. En deze cursus via MS Teams volgen was ronduit geweldig: duidelijk, gezellig, zeer interactief en persoonlijk, alsof je fysiek bij elkaar bent.”

Deelnemer online Basiscursus Projectmatig Creëren