Online Basistraining Projectmatig Creëren

Start weer op
6 maart 2023
Aantal dagen
3
Kosten
€ 1.495,- exclusief 21% BTW

Het goed managen van een project is een kunst op zich. Met de online Basistraining Projectmatig Creëren ervaar je dat structuur, samenwerking, oog voor de omgeving en persoonlijk leiderschap de basis zijn voor een succesvol project.

De online Basistraining Projectmatig Creëren reikt je de meest belangrijke instrumenten aan die van belang zijn om tot een succesvol project te kunnen komen. De technische kant van projectmanagement wordt uitgebreid behandeld. Daarnaast krijgen de aspecten die van invloed zijn op het creëren van betrokkenheid en een goede samenwerking evenals persoonlijk leiderschap de nodige aandacht. De cursus is sterk praktijkgericht. Je leert de theorie direct toe te passen op je eigen werk. Het aantal deelnemers is beperkt zodat persoonlijk aandacht gewaarborgd is.

"Wat een geweldige training is dit. Inhoudelijk interessant, leerzaam, inspirerend, leuk en praktisch. En deze cursus via MS Teams volgen was ronduit geweldig: duidelijk, gezellig, zeer interactief en persoonlijk, alsof je fysiek bij elkaar bent.”

Deelnemer online Basistraining Projectmatig Creëren

"Verrassend hoe leuk een online-training kan zijn, ben tot het eind aan toe geboeid geweest. Ik ben erg blij met de gereedschapskist met tools die ik tijdens de training heb gekregen. Hele prettige training, mijn complimenten voor de trainer. Heel fijn dat de mens-kant van projectmanagement ook een plek krijgt. Erg prettige opbouw van de training, goede afwisseling tussen luisteren en praktisch aan de slag gaan. Zeer goede toepasbaarheid, de training vloog voorbij en de trainer hield me er zelfs online heel goed bij. Door de vele praktijkvoorbeelden die de trainer geeft, gaat de stof echt leven (niet een training uit een boekje). Trainer doet het heel goed en weet een fijne sfeer te creëren in de groep. Het enthousiasme van de trainer werkt aanstekelijk, ik heb ervan gesmuld.”

Deelnemers online Basistraining Projectmatig Creëren februari 2022