Online training Projectmatig Creëren voor projectassistenten en projectondersteuners

Start weer op
30 januari 2023
Aantal dagen
2
Kosten
€ 1.295,- exclusief 21% BTW

Een goede rechterhand is van onschatbare waarde. Ontwikkel jezelf tijdens deze inspirerende online training tot een volwaardig projectassistent en gesprekspartner van de projectleider.

De rol van de projectassistent wordt vaak onderschat. De projectassistent is niet hetzelfde als een secretaresse of administratief medewerker; hij/zij is ‘het bedrijfsbureau’ van het project en de rechterhand van de projectleider. De projectassistent speelt dus, veelal op de achtergrond, een belangrijke rol in het project. Een professioneel projectassistent beschikt over de juiste theoretische bagage en spreekt dezelfde taal als projectleiders en -medewerkers. De kennis, de vaardigheden en de houding die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de rol van projectassistent komen in deze training uitgebreid aan bod.

"Hele leuke training. Juiste balans tussen theorie en praktijk. De trainer zorgt voor verbinding in de groep. Niet abstract maar sterk praktijkgericht.”

Deelnemers online training Projectmatig Creëren voor projectassistenten en projectondersteuners februari 2022

"Echt een waanzinnig goede training, leuk en leerzaam. Zeer leuke en interessante cursus. Goede en prettige cursus, om goed in mijn rol te komen is dit top.”

Deelnemers online training Projectmatig Creëren voor projectassistenten en projectondersteuners september 2022