Basistraining Projectmatig Creëren

Start weer op
27 maart 2023
Aantal dagen
3
Kosten
€ 1.695,- exclusief 21% BTW

Het goed managen van een project is een kunst op zich. Met de Basistraining Projectmatig Creëren ervaar je dat structuur, samenwerking, oog voor de omgeving en persoonlijk leiderschap de basis zijn voor een succesvol project.

Tijdens de Basistraining Projectmatig Creëren maak je kennis met de instrumenten die van belang zijn om tot een succesvol project te kunnen komen. De technische kant van projectmanagement wordt uitgebreid behandeld. Daarnaast krijgen de aspecten die van invloed zijn op het creëren van betrokkenheid en een goede samenwerking evenals persoonlijk leiderschap de nodige aandacht. De training is sterk praktijkgericht. Je leert de theorie direct toe te passen op je eigen werk. Het aantal deelnemers is beperkt zodat persoonlijk aandacht gewaarborgd is.

"Superzinnige training, praktisch heel toepasbaar. Fijn om met collega projectleiders ervaringen en inzichten te kunnen delen. Hele praktische training. Ik merk nu al dat ik bewuster kies, duidelijker ben in mijn rol en meer vrijheid ervaar als projectleider.”

Deelnemers Basistraining Projectmatig Creëren juni 2022