Basistraining Projectmatig Creëren

Start weer op
10 juni 2024
Aantal dagen
3
Kosten
€ 1.865,- exclusief 21% BTW

Het goed managen van een project is een kunst op zich. Met de Basistraining Projectmatig Creëren ervaar je dat structuur, samenwerking, oog voor de omgeving en persoonlijk leiderschap de basis zijn voor een succesvol project.

Tijdens de Basistraining Projectmatig Creëren maak je kennis met de instrumenten die van belang zijn om tot een succesvol project te kunnen komen. De technische kant van projectmanagement wordt uitgebreid behandeld. Daarnaast krijgen de aspecten die van invloed zijn op het creëren van betrokkenheid en een goede samenwerking evenals persoonlijk leiderschap de nodige aandacht. De training is sterk praktijkgericht. Je leert de theorie direct toe te passen op je eigen werk. Het aantal deelnemers is beperkt zodat persoonlijk aandacht gewaarborgd is.

"Superzinnige training, praktisch heel toepasbaar. Fijn om met collega projectleiders ervaringen en inzichten te kunnen delen. Hele praktische training. Ik merk nu al dat ik bewuster kies, duidelijker ben in mijn rol en meer vrijheid ervaar als projectleider.”

Deelnemers Basistraining Projectmatig Creëren juni 2022

"Hele praktische training waarin ik handvatten heb gekregen waarmee ik direct aan de slag kan. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen na de verhalen van collega's die de training eerder hadden gevolgd en die verwachtingen zijn helemaal waargemaakt. De vele praktijkvoorbeelden van de inspirerende trainer brengen de stof tot leven. De trainer creeërt door zijn persoonlijke aandacht en rust een veilige leeromgeving.”

Deelnemers Basistraining Projectmatig Creëren oktober 2023