Over ons

Antheos begeleidt mensen en organisaties bij het verbeteren van hun resultaten. Ons uitgangspunt is dat er uitzicht op iets nieuws ontstaat als mensen tot andere inzichten komen. Wij ondersteunen onze klanten bij het verkrijgen van andere inzichten door praktische handvatten aan te reiken, mensen met elkaar te verbinden, de kern van de zaak zichtbaar te maken en individuen uit te dagen hun eigen zienswijzen en die van anderen te onderzoeken. Leren door te ervaren is een rode draad in onze trainingen en workshops. Wij voeren ons werk met veel passie en betrokkenheid uit en stellen ons kwetsbaar op. Het vergroten van autonomie en authenticiteit van de mens is voor ons een belangrijk aandachtspunt in ons werk.

De mensen achter Antheos

Afbeelding 2

Rob Meyer, bedrijfskundig ingenieur, is als organisatieadviseur, trainer en procesbegeleider werkzaam bij een groot aantal organisaties. Rob is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en implementatie van Projectmatig Creëren in Nederland en begeleidt inmiddels meer dan 20 jaar organisaties bij de praktische toepassing van de methodiek. Hij traint project- en programmanagers en hun opdrachtgevers, Project Start Up begeleiders en trainers en faciliteert Project Start Ups en projectevaluaties. Andere expertisegebieden van hem zijn persoonlijke effectiviteit, leiderschaps- en teamontwikkeling en verandermanagement. Rob combineert zijn enthousiasme en betrokkenheid met een pragmatische instelling. 

Afbeelding 3

Drs. Anja J.M. van den Broek, psycholoog, heeft jarenlange ervaring met individuele coaching en het begeleiden van intensieve groepsprocessen bij diverse organisaties. Zowel de dynamiek binnen teams als de veranderprocessen in individuen en organisaties hebben haar speciale belangstelling. Het werk blijft haar inspireren omdat ieder mens anders is evenals iedere organisatie. Het zorgt ervoor dat zij blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om weer beweging te brengen in ogenschijnlijk onwrikbare situaties.

Haar kennis, inlevingsvermogen en ervaring maken dat zij de kern weet te raken, duidelijke interventies pleegt en handvatten aanreikt waar mensen in de praktijk mee verder kunnen. Anja vindt het belangrijk dat mensen door middel van inzicht en bewustwording hun eigen kracht beter leren kennen en inzetten.