Training Persoonlijk Leiderschap

Start weer op
3 december 2024
Aantal cursusdagen
4
Kosten
€ 2.615,- exclusief 21% BTW

Stel je eigen koers vast en leer het beste uit jezelf en uit anderen te halen. Reken af met belemmerende gedachten, kies bewuster, ontwikkel meer zelfvertrouwen en verbeter zo je eigen persoonlijke effectiviteit.

Heb je behoefte aan meer zingeving, energie en creativiteit in je leven en ben je nieuwsgierig naar datgene in jou wat je in de weg staat om optimaler te kunnen functioneren en gelukkiger te zijn? Onze training Persoonlijk Leiderschap die gericht is op het vergroten van je autonomie en authenticiteit sluit dan waarschijnlijk goed aan op hetgeen je nu nodig hebt. Een autonoom en authentiek mens staat namelijk in verbinding met zichzelf en is daardoor in staat om echte interactie met de ander aan te gaan, situaties beter te begrijpen en krachtiger, effectiever en creatiever op te treden. Tijdens deze intensieve, inspirerende en praktijkgerichte training staat jouw persoonlijk effectiviteit centraal en krijg je handvatten aangereikt waarmee jij jouw  invloed verder kunt vergroten. Je zult meer inzicht krijgen in je gedrag en het effect ervan op anderen. Ook zal aandacht worden besteed aan de belemmeringen in jou die het optimaal benutten van jouw kwaliteiten in de weg staan. De bijzondere en professionele aanpak helpt je over drempels heen te stappen en stimuleert je het beste uit jezelf en uit anderen te halen.

"Fantastische training met hele goede inhoud. Trainer is erg goed in reageren op het "hier en nu" en feedback geven op non-verbaal gedrag.”

Deelnemer training Persoonlijk Leiderschap