Training Projectmatig Creëren voor Project Start Up begeleiders

Start weer op
28 mei 2024
Aantal dagen
3
Kosten
€ 2.285,- exclusief 21% BTW

Een goed begin is het halve werk. Als Project Start Up begeleider maak je het verschil. Ervaar tijdens deze inspirerende training hoe je de opdrachtgever, de projectleider en het projectteam zowel inhoudelijk als procesmatig optimaal kunt ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van een Project Start Up.

Als Project Start Up begeleider ben je vooral bij de start van een project een belangrijke steun en toeverlaat van zowel de projectleider als de opdrachtgever. Je stelt de prikkelende vragen over de projectopdracht en het beoogde projectteam, helpt bij het aanscherpen van de projectopdracht en verstrekt adviezen over de aanpak van het project. Je stelt in overleg met de projectleider het programma voor de Project Start Up samen en begeleidt het team tijdens de uitvoering van de Project Start Up bij het leggen van het fundament voor het projectplan. Tijdens deze intensieve en praktijkgerichte cursus word je zowel inhoudelijk als procesmatig goed voorbereid op je toekomstige rol als Project Start Up begeleider. Leren door te doen staat daarbij centraal. Je maakt kennis met de belangrijkste PSU-instrumenten, leert groepsprocessen waar te nemen en procesinterventies te plegen en krijgt al tijdens de cursus de gelegenheid als procesbegeleider ervaring op te doen. De persoonlijke feedback die je krijgt van de trainer en je medecursisten biedt jou de gelegenheid jezelf als PSU-begeleider verder te ontwikkelen.

"Hele concrete handvatten om een Project Start Up te begeleiden. Alle belangrijke instrumenten stap voor stap doorgenomen en geoefend. Veel ruimte voor vragen en veel praktische handvatten waardoor ik in de praktijk direct aan de slag kan. De trainer is zeer prettig, bevlogen en buitengewoon professioneel. De vele praktijkvoorbeelden van hem, zijn leuke anekdotes en zijn humor maken het tot een prima training. Goede combinatie van theorie en praktijk. Gaat niet alleen over het begeleiden van een Project Start Up maar juist ook over het begeleiden van gesprekken/voeren van gesprekken in het algemeen. Goed leer/ondersteunend materiaal wat ik kan gebruiken bij het begeleiden van een Project Start Up. Gemiddelde waardering van alle deelnemers: 8.9”

Deelnemers training voor PSU-begeleiders oktober 2023